1. Adoptă o zonă

Am împărțit orașul Voluntari în zone de lucru. Orice membru sau simpatizant USR poate să își aleagă una sau mai multe zone și ca responsabilități să fie verificare stare zonă (situație trotuare, străzi, salubritate, curățenie, iluminat, etc…), fotografiere neconforme, trimise detalii la voluntari.if@usr.ro și de aici vom face sesizare sau solicitare către primărie.

Daca intrati pe harta si cu click pe fiecare zona, veti vedea ce nume am dat la zonă. Dacă doriți să participați la acestă activitate, vă rugăm să ne trimițeți numele dumneavostră și zona dorită.

Harta este vizibila aici
https://drive.google.com/open?id=1lWDr3YJ1gTcJ359ps9kjvQiHUOGGbYD4&usp=sharing

2. Biroul Cetățeanului

În fiecare joi între orele 15-19, sediul USR Voluntari va găzdui Biroul Cetățeanului. Orice locuitor din Ilfov poate veni la sediu pentru a își expune problemele și USR Voluntari împreună cu deputatul Cornel Zainea vor încerca să caute soluții la probleme expuse.

3. Dezbateri cu cetățeni, primărie, diverse asociații.

Vom începe în curând o serie de dezbateri pe temele considerate prioritare pentru zona Voluntari: educație, transport, infrastructura, sănătate, mediu, siguranță și multe altele. La aceste dezbateri vor fi invitate persoanele responsabile din primărie, asociații de profil, cetățeni și alte persoane interesate.
Programul dezbaterilor va fi anunțat din timp pe pagina de facebook si site-ul USR Voluntari.

4 Cursuri de consiliere civică

Scurte sesiuni, prezentări, ședințe și filmulețe despre cum putem interacționa cu institutiile statului în funcție de tematica instutiției, probleme și altele. Acestea vor fi anunțate din timp. Programul sesiunilor va fi anunțat din timp pe pagina de facebook si site-ul USR Voluntari.